Veel gestelde vragen

Taarten en gebak

Wij maken onze taarten graag op maat. De klant geeft aan wat hij/zij wilt en krijgt dan een exclusieve taart. Wij hebben daarom geen vaststaand catalogus beschikbaar. Op onze website kunt u kennismaken met onze stijl en zijn onze diensten weergegeven. We zijn voortdurend aan het evolueren en introduceren nieuwe, soms seizoensgebonden ontwerpen. Bovendien plaatsen wij zo vaak als mogelijk taarten op onze Facebook-pagina en daar vindt u ook foto’s van een brede selectie van onze taarten. Natuurlijk mag u voor bruidstaarten vragen om een proefsessie.

Het is moelijk om vastaande prijzen door te geven.  Bij de berekening van de prijs houden wij rekening met het aantal personen dat geserveerd moet worden, de complexiteit van het ontwerp en de diverse details die de klant bij de taart wil. Soms kan een kleinere taart veel meer tijd in beslag nemen dan een grotere en zal daarom relatief iets meer kosten. Daarnaast speelt ook de smaak of de smaak combinaties een rol. Een vanille cake is namelijk goedkoper dan bijvoorbeeld een pruimencake.

We houden er niet van om klanten te haasten. Wanneer u aangeeft graag een taart bij ons te willen bestellen  nodigen wij u uit voor een intake gesprek, wij nemen ruim de tijd om met u door te nemen wat uw preferenties zijn waarna u een offerte ontvangt  waarin de prijs wordt aangeboden.

Na een aanbetaling van tenminste 50% van het geoffereerde bedrag gaan wij over tot boeking van uw bestelling.  De prijzen en beschikbaarheid zijn dan gegarandeerd.

Tegenwoordig boeken voor bruidstaarten de meeste paren onze dienstverlening zes maanden tot een jaar voor hun evenement.

Wij hebben nog geen winkel. Ons gebak wordt daarom speciaal voor u op bestelling gemaakt.

Voor klein gebak is dat minimaal 25 stuks per item en voor cakes en taarten is dat voor minimaal 25 personen.

Load More