Over Ons

Voor alle soorten ambachtelijke taarten en gebak.

Volgens authentieke recepten maken wij behalve surinaamse koeken ook taarten voor elke gelegenheid. The best taste and quality you deserve is ons motto. Wij geloven dat een ieder recht heeft op lekker gebak en hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van gebak voor elk budget. En omdat lekker voor ond belangrijk is hebben wij voor u de beste extracten, aroma’s en smaakmakers geselecteerd.
Hebt een speciaal thema of een idee voor een taart, maak gerust contact om het met ons door te praten. Indien uw gewenste smaak of smaak combinatie niet op onze lijst voorkomt laat ons dat weten en wij maken het voor u.

Laten wij uw tong strelen met verrukkelijke smaken, magische combinaties.

Houd u van minder zoet of wilt u gewoon snel iets lekkers als desert, probeer één van onze creme au beure of slagroomtaarten.

Het thema van uw feestje of ander gelegenheid komt het beste tot uiting met een van de thema taarten van buttercream icing of fondant of een combinatie van beiden. Bekijk het lijstje en maak uw eigen combinaties. Graag assisteren wij u daarbij. Maak een afspraak en loop bij ons langs wij adviseren u graag

Hartig gebak

Echte verwennerij zijn onze zelf gemaakte hartige gebakjes zoals Pasteitjes, Vlees- en Visbroodjes, Quiches, Carrés. Wij zoeken de kruiden speciaal uit waardoor de pure smaken goed tot hun recht komen. Ook hierbij geld dat wij ook maken wat niet op het lijstje staat. Onze smaken en interesses zijn heel divers dus gevulde eitjes, risolles, croquetten of bitterballen kunnen ook.